30-10-2023 / 17:58

15 листопада у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу одного з найдорожчих лотів банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. На онлайн торги виставлено пов’язані між собою та з акціонерами банку активи АТ «ЗЛАТОБАНК».

До лоту включені активи, які частково перебувають у заставі Національного банку України.

У складі лоту GL3N125135 на торги виставлено частку корпоративних прав у статутному капіталі ТОВ «Торгово-Логістичний Комплекс «Арктика», а також дебіторська заборгованість та права вимоги і майнові права за кредитними договорами, які укладені з суб’єктами господарювання і фізичними особами.

Забезпеченням за кредитами виступають об’єкти нерухомості (у тому числі в Києві та Київській області), транспорт, обладнання, товари в обороті, а також майнові права на частку в статутному капіталі одного з позичальників.

З повним переліком забезпечення можна ознайомитись у публічному паспорті активу за посиланням. Матеріли кредитних справ також доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено права вимоги за кредитами, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від боржника повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, у тому числі у судовому порядку.

Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитом, громадян російської федерації, юридичних осіб, створених та зареєстрованих відповідно до законодавства російської федерації, або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Деталі аукціону https://skyline-auction.com.ua/uk/dgf-dutch/proced...

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини